thorslynn.blogg.se

Livet! Med allt vad det innebär...

Sommarmorgon

Publicerad 2013-07-08 10:08:08 i Allmänt,

Och så randas ännu en löftesrik dag med solsken, värme och miljoner bromsar...Myggen är det ganska ont om, än så länge. Men ska det solas i trädgården, får man räkna med en våldsam fight med dessa hemska små "mördarmaskiner". Det är smällar man får ta när det är sommar.
Underbart är att vakna av att Taltrasten sjunger sin vemodiga sång i lunden utanför, den svala morgonbrisen som sveper in genom mitt öppna fönster och för med sig högsommarens alla dofter och veta att dagen ännu är ett löfte, ett oskrivet blad.
Lycka är att mala sina kaffebönor, ge husets fyrfotingar frukost, tassa ut i trädgården och känna gräset, ännu daggvått, kittla mellan tårna. Då kommer en sommarlovskänsla man hade som liten och sommaren var evigt solsken varje dag.
Det får väl bli en cykeltur i vanlig ordning idag. Och underbart är att ge sig iväg åt än det ena, än det andra väderstrecket och upptäcka en ny skogsväg att vika av på. Visserligen slutar oftast såna eskapader med att hjulspåren tar slut vid en ladugårdsvägg, krondike eller vattendrag! Men vad gör väl det? Bara att vända velocipeden och fortsätta åt ett annat håll!
Så famnar jag den här dagen och ser vad den för med sig!
Nu går jag ut i sommar hagen

Kommentarer

Postat av: Karin Wilson

Publicerad 2013-07-08 10:58:49

Ååh, den där sommarlovskänslan är ju magisk!
Var är bilden tagen? Tallholmen?
Kramizz! <3

Svar: Den är tagen i Kärrboda :)
Thorslynn/Marie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thorslynn/Marie

Kock, trebarnsmamma, fyra kissemissars matte, operaälskare, champagne- och pralinfreak, cykelentusiast, resefantast, livsnjutare och Ölands självutnämnde ambassadör och mer därtill. Välkommen in i min kåserivärld! Hopps Du finner den trevlig och värd att lägga lite tid på

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela