thorslynn.blogg.se

Livet! Med allt vad det innebär...

Money Talks

Publicerad 2013-09-12 18:18:00 i Allmänt,

Pengar luktar inte, sägs det...Så har "anrika" internatskolan Lundsberg öppnat igen...Money Talks! Ingen ska väl ens i sin vildaste fantasi inbilla sig att skolan öppnade bara för att? Klart att pengar har bytt ägare, det har nog prasslats hej vilt från Von Schinkelschnitzel, Af Si och Så, Baron Den, Grefve Det och så vidare. Allt för att slippa ha ätteläggen hemma.

En intervju i statlig television, beklagade sig en pärlbeströsslad dam hur besvärligt detta skulle bli med en stängd skola! Hon hade ju så vaaaaansinnigt mycket möten som hon absolut inte kunde ställa in. Ja hon kunde nog inte ens hämta lilla Henriette...

En skola ökänd för pennalism, trakasserier och fruktansvärd så kallad nollning borde ha stängts för gott! Hur en sådan gammal, stockkonservativ institution får fortleva är en gåta. Nej, det är det inte förresten: Money Talks!

En kändis var så upprörd i ett mail att det är konstigt att han inte svimmade av ren indignation! Med STORA BOKSTÄVER var han ohyggligt UPPRÖRD! Det var stor SKANDAL att Skolinspektionen utövade MAKTMISSBRUK och så vidare. Flosklerna uppradades efter varandra så man trodde rent av att han var politiker.

Ska en sådan här skola få uppfostra "framtidens män och kvinnor" som de tycker sig göra? Rektorn är ett fegt mähä som kallar strykjärnsbränningen för "pojkstreck". I styrelsen sitter alla dessa Af, Von, Vid och af och hans moster. Gud bevare mig för sådana framtidens människor!

Och nu dras det en djup suck av lättnad ur briljantströsslad barm! Vi tar en drink till, tack och lov att vi slipper ha ungarna hemma igen.

Money talks

Kommentarer

Postat av: ingela

Publicerad 2013-09-12 18:55:55

Toppen Mari...så sant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thorslynn/Marie

Kock, trebarnsmamma, fyra kissemissars matte, operaälskare, champagne- och pralinfreak, cykelentusiast, resefantast, livsnjutare och Ölands självutnämnde ambassadör och mer därtill. Välkommen in i min kåserivärld! Hopps Du finner den trevlig och värd att lägga lite tid på

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela